hola

La Casa Andalucía tancarà la temporada amb un festival final de curs que celebrarà demà dissabte 3 de juliol al recinte exterior del CAM. Es tracta d'acomiadar una temporada atípica en la qual els quadres de ball han pogut assajar poc i la major part del temps ha estat de manera virtual.

L'activitat es desenvoluparà a partir de les 20.30 h i comptarà amb les actuacions dels deu quadres de ball de la Casa de Andalucía, la cantant perpetuenca Andrea García i una actuació especial a càrrec d'Àngel Márquez, al cante, Santiago Serrano, a la percussió, David Jiménez, a la guitarra i acompanyat al ball per María Márquez y Manuel Belmonte. La Casa de Andalucía ha convidat a Arts Humanes Bollywood a aquest festival.

L'acte compta amb la col·laboració de la FECAC, Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya, i de l'Ajuntament de Santa Perpètua i se seguiran tots els protocols vigents del Procicat, per això l'aforament està limitat. L'entitat disposarà de servei de bar.

El president de la Casa de Andalucía, Manuel Belmonte, espera a demà per poder acomiadar aquest curs que ha quedat reduït a tres mesos que són els que s'han pogut fer classes.


Foto: La Casa de Andalucía ja va celebrar l'any passat el festival final de curs a les antigues Carpes del CIM / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]