hola

Avui dijous 1 de juliol arrenca Moguda Escènica, el Festival d’Arts de Santa Perpètua, amb el concert de Ketekalles. L'activitat començarà a les 22 hores al pati de l'Escola Bernat de Mogoda. Per adaptar-se a les mesures de la Covid-19, totes les propostes de la programació seran a l’Escola Bernat de Mogoda i caldrà reservar les entrades gratuïtes al web mogudaescenica.cat.

Ketekalles és un grup format per dones que va néixer l'any 2016 i fusionen tots els estils urbans com rumba, hip hop, funk, pop, soul, rock i inclús trap. La formació l' integren Sombra Alor ,Cami López, Ana Toledo i Nadia Lago Sáez.

Els dijous de Central Musical també portaran en directe Rambalaya (8 de juliol) i Dani Nel·lo y los saxofonistas salvajes (15 de juliol). Els divendres serà el torn del cinema a la fresca amb dues propostes en català per a tots els públics:  L’últim estiu a Escòcia (9 de juliol) i Volant junts (16 de juliol). I, el 2 de juliol, s’ha programat Arts al carrer amb Absurd de la Cia Circ Vermut i Filibusters de la Cia Mortelo&Manzini.

L ‘Ajuntament de Santa Perpètua ha decidit “seguir apostant per la programació cultural i aquest any farem Moguda Escènica en les dates habituals, al mes de juliol”, segons va explicar el regidor de Cultura Marçal Solà que recorda que “l’any passat tot i que no es va poder dur a terme la Moguda Escènica a les dates habituals sí que vam voler conservar la programació en les dates de la Festa Major”. L’ús obligatori de mascareta durant tot l’espectacle, la distància social, el rentat de mans, l’assignació de seients i l’entrada i sortida per zones diferenciades, són la resta de mesures preses per l’Ajuntament, adaptant-se al Procicat.

El cartell de la Moguda Escènica d’enguany presenta, com és habitual, propostes d’arts al carrer, música i cinema. Marçal Solà destaca que per que fa a la central musical “hem decidit mantenir la línia d’altres anys amb música de qualitat, variada i també amb presència femenina dalt dels escenaris”. La selecció de pel·lícules per al cinema a la fresca s’ha realitzat en col·laboració i amb l’assessorament de l’entitat Cineclub Cisco de Can Mosenya i per a les arts al carrer “hem portat una sèrie de propostes que agradaran a tota la família”, explica Solà, que recorda que programar la Moguda Escènica és també una manera de donar suport a totes les persones que treballen al món de la cultura.


Foto: El pati de l'Escola Bernat de Mogoda acollirà els concerts de Moguda Escènica / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]