hola

L’1 de juliol arrenca Moguda Escènica, el Festival d’Arts de Santa Perpètua, amb el concert de Ketekalles. Els dijous de Central Musical també portaran en directe Rambalaya (8 de juliol) i Dani Nel·lo y los saxofonistas salvajes (15 de juliol). Els divendres serà el torn del cinema a la fresca amb dues propostes en català per a tots els públics:  L’últim estiu a Escòcia (9 de juliol) i Volant junts (16 de juliol). I, el 2 de juliol, s’ha programat Arts al carrer amb Absurd de la Cia Circ Vermut i Filibusters de la Cia Mortelo&Manzini. Per adaptar-se a les mesures de la Covid-19, totes les propostes seran al pati de l’Escola Bernat de Mogoda i caldrà reservar les entrades gratuïtes al web mogudaescenica.cat.

L ‘Ajuntament de Santa Perpètua ha decidit “seguir apostant per la programació cultural i aquest any farem Moguda Escènica en les dates habituals, al mes de juliol”. Són declaracions del regidor de Cultura Marçal Solà que recorda que “l’any passat tot i que no es va poder dur a terme la Moguda Escènica a les dates habituals sí que vam voler conservar la programació en les dates de la Festa Major”. Des del departament de Cultura han preparat una Moguda Escènica adaptada a la situació de pandèmia que compta com a principal canvi amb el canvi d’ubicació. “No podrà ser al parc Central perquè l’espai ha de ser perimetrat i s’ha de poder controlar l’accés i l’aforament, per tant hem escollit el pati de l’Escola Bernat de Mogoda”, explica Solà. Precisament per tal de controlar l’aforament, la ciutadania haurà de reservar les entrades prèviament al web mogudaescenica.cat. L’accés serà gratuït i la reserva de localitats estarà activa el 28 de juny. L’ús obligatori de mascareta durant tot l’espectacle, la distància social, el rentat de mans, l’assignació de seients i l’entrada i sortida per zones diferenciades, són la resta de mesures preses per l’Ajuntament, adaptant-se al Procicat.

El cartell de la Moguda Escènica d’enguany presenta, com és habitual, propostes d’arts al carrer, música i cinema. Marçal Solà destaca que per que fa a la central musical “hem decidit mantenir la línia d’altres anys amb música de qualitat, variada i també amb presència femenina dalt dels escenaris”. La selecció de pel·lícules per al cinema a la fresca s’ha realitzat en col·laboració i amb l’assessorament de l’entitat Cineclub Cisco de Can Mosenya i per a les arts al carrer “hem portat una sèrie de propostes que agradaran a tota la família”, explica Solà, que recorda que programar la Moguda Escènica és també una manera de donar suport a totes les persones que treballen al món de la cultura.


Foto: La programació inclou dues pel·licules en el marc del cinema a la fresca /Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]