hola

El Casal Popular Pit-Roig programa aquest divendres 11 de juny un concert en acústic d’Albert Lario. Serà a les 19.30 hores al l’amfiteatre del parc Central. El president de l’entitat, Guillermo Almansa ha explicat que “volíem aportar el nostre granet cultural a Santa Perpètua i demostrar que seguim actives” i afegeix que des del Casal volen enviar un missatge positiu ja que “els mesos més durs van quedant enrere i hem de tornar a la vida al carrer i comunitària”. La proposta d’aquest cantant polifacètic és un repertori de versions adaptades al públic assistent que recorre la música popular. Des del Casal Popular han explicat que l’acte seguirà totes les mesures marcades pel Procicat i que l’aforament serà limitat.

Almansa ha explicat que hi haurà dos punts d'entrada on s'identificaran els grups bombolla i hauran de mantenir la distància amb les altres. Les persones hauran d'estar assegudes.Albert Lario és un cantautor que fa versions de cançons molt populars i conegudes. Almansa ha explicat que el públic podrà fer peticions.

Guillermo Almansa ha comentat que aquesta és una manera de recuperar activitats obertes, donar a conèixer l'entitat i posar un granet de sorra en la cultura popular.

L’entitat ha anunciat que treballa en una Revetlla popular de Sant Joan adaptada a les mesures vigents del Procicat. A falta de confirmar l’espai es desenvoluparà, el Casal popular ha avançat que es farà sopar de carmanyola i karaoke.


Foto: Imatge d'arxiu d'una activitat al Casal Popular / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV
15 Mar 2024 11:45 - RedaccióEl director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV

El director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat, Andreu [ ... ]

Tàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'
15 Mar 2024 11:35 - RedaccióTàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'

El Grup de teatre Tàndem estrenarà aquest dissabte 16 de març l’obra La criada de dues mestresses. [ ... ]

L'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM
13 Mar 2024 13:59 - RedaccióL'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM

El local del CREM (Pompeu Fabra 31) acull tots els dimecres de 19 a 21 hores dels mesos de març i abril [ ... ]