hola

L’Escola Municipal de les Arts (EMA) ha iniciat aquesta setmana els espectacles de cloenda del Comunart que es fan a les escoles públiques del municipi amb l'alumnat de 3r de Primària i amb l'objectiu de democratitzar l'aprenentatge de les arts.

Aquest curs, el Corda’t ha estat el projecte de l’Escola Santa Perpètua; el Venta’t de l’alumnat de la Florida; el Percutap a l’Escola Santiga; el Dansa’t s'ha fet a l’Escola Bernat de Mogoda i el Teatrots a l’Escola Els Aigüerols. En total han estat gairebé dos-cents alumnes que, dins del seu horari lectiu escolar, han ballat, han fet teatre i han après a tocar instruments de vent, de corda i de percussió amb professorat de l’EMA.

A causa de la Covid-19 ha estat necessari respectar els grups bombolla. Els grups de les escoles Els Aigüerols i Bernat de Mogoda han fet l’activitat a les instal·lacions de l’EMA. Per tal de poder dur a terme el ComunART i dotar a l’alumnat dels instruments necessaris l’EMA ha comprat vuit violins, quatre violoncels, dues violes, arcs nous per a instruments que ja tenien, resines i recanvis de cordes a més d’un saxo soprano, sis trompes, quatre fagots, tres flautes travesseres i nou djembés.

Ara ha arribat el moment de veure tot el que han après i aquesta setmana les escoles que tenien un Comunart d'instrument faran espectacles als quals podrà assistir algun familiar, tal i com explica el director de l'EMA, Eliseu Ribes.

Durant les darreres setmanes a l'EMA s'ha començat a poder fer durant aules obertes en petits grups, només amb les famílies de l’alumnat (dos persones per alumne) i complint les mesures de seguretat de la Covid-19. Eliseu Ribes espera que el curs vinent sigui totalment diferent perquè reconeix que aquest 2020-2021 ha estat molt i molt difícil.


Foto: Actuació ahir a la tarda de l'alumnat de l'Escola Santiga que ha participat al projecte Percutap / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Gairebé una quarantena de parades a la Diada de Sant Jordi, al passeig de la Florida
23 Abr 2024 11:02 - RedaccióGairebé una quarantena de parades a la Diada de Sant Jordi, al passeig de la Florida

El passeig de la Florida torna a ser avui el punt neuràlgic de la celebració de la Diada de Sant Jordi [ ... ]

Tot preparat per Sant Jordi 2024
22 Abr 2024 11:10 - RedaccióTot preparat per Sant Jordi 2024

El passeig de la Florida serà un any més el punt neuràlgic de la celebració de la Diada de Sant [ ... ]

'IAIA' ofereix una nova funció aquest dissabte (18.30h) davant la bona acollida
18 Abr 2024 11:21 - Redacció'IAIA' ofereix una nova funció aquest dissabte (18.30h) davant la bona acollida

IAIA és el nom de la propera obra programada en el marc d’Efímera a la Sala Telers. L’obra de [ ... ]