hola

The Goliards Collective actuarà demà dissabte 24 d’abril a les 18.30 hores al CAM amb les entrades esgotades des de fa dies. The Goliards Collective és un projecte musical que parteix de vuit amics, entre els quals hi ha el perpetuenc Pol Leiva, que s’estan formant a l’Escola Superior d’Estudis Musicals del Taller de Músics de Barcelona.

Aquest concert servirà per presentar l’EP Stay at the parrot que ha sortit a la venda aquest dimarts 20 d’abril. Aquesta és la primera gravació del grup que va crear una campanya a Verkami per poder enregistrar-lo. La resposta del públic va ser magnífica i ha permès gravar l’EP a Gate24 Estudi de Santa Perpètua, el videoclip oficial de la mà del perpetuenc Bru Fontich i el material de promoció, com recorda el perpetuenc delgrup Pol Leiva, que afirma que els vuit aspirant a poder dedicar-se professionalment a aquest projecte.

Leiva, ha afirmat que “que el CAM estigui actiu i viu és una gran notícia i també una molt bona notícia que a partir de l’activisme cultural com és la CAMissió es tiri endavant” però ha demanat que “la Regidoria de Cultura s’impliqui més del que ho fa en la cultura professional per tenir més programació”.

El CAM acollirà demà a la tarda el concert de The Goliards Collective que presentgarà el seu recent editat EP Stay at the parrot. Les entrades estan exhaurides. Es respectaran totes les mesures de prevenció saniàries vigents amb motiu de la Covid-19.

 

Foto: La formació actua demà a CAM Bernades / The Goliards Collective

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]