hola

La Regidoria de Cultura ha anunciat que el 23 d’abril se celebrarà la Fira de Sant Jordi en un recinte tancat a l’aparcament situat entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i els carrers de García Nieto i de Puig i Cadafalch, on es realitza el mercat ambulant dels dijous. La fira, que es desenvoluparà de 10 a 19.30 hores, estarà adaptada a les condicions de seguretat i salut i s’adoptaran les mesures necessàries per evitar riscos de contagi de covid-19, segons ha confirmat el regidor de Cultura, Marçal Solà, que ha afegit que “estem preparant els possibles actes en funció de les mesures del Procicat”. La regidoria recorda que aquesta fira es portarà a terme sempre i quan el Procicat ho permeti.

L’Ajuntament obre avui, 6 d’abril, el termini d’inscripció per participar a la Fira de Sant Jordi. Comerços locals i entitats i associacions amb seu a Santa Perpètua interessades a participar han d’omplir un formulari que trobaran en aquesta web municipal i fer el registre online. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 16 d’abril. Els participants han de signar i presentar un document d’autoresponsabilitat en referència al la Covid-19.

Els productes de venda de les parades han de ser exclusivament relacionats amb la Diada de Sant Jordi. L’organització es reserva el dret de retirar tot el material que no s’aculli a aquest punt i no es podrà posar a la venda cap tipus de producte alimentari. L’accés i sortida del recinte es farà per l’avinguda de l’Onze de Setembre, per tal de controlar l’aforament.

També, Cultura ha programat en el marc de Sant Jordi l’entrega dels Premis Primavera 2021. L’acte tindrà lloc a les 18 hores al pati de l’Escola Els Aigüerols i comptarà amb l’actuació del conjunt de l’EMA Bandarres. Les entrades gratuïtes s’hauran de recollir a la Granja a partir del 19 d’abril fins exhaurir-les.

Podeu realitzar el tràmit a través d'aquest enllaç a la seu electrònica.

 

Foto: La Fira de Sant Jordi estarà adaptada a les condicions de seguretat i salut / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]