hola

Amics de Santiga va exhaurir les entrades per al Concert de Primavera que es va celebrar diumenge a l'Església de Santa Maria l'Antiga. El Quartet Catalònia va oferir un repertori variat que originalment estava previst en el marc del Cicle de Concerts de Tardor però que es va haver d'ajornar degut a les restriccions del Procicat d'aquell moment. L'aforament havia d'estar controlat i, l'entitat informa que hi va haver persones que no van poder assistir perquè es va omplir.

El president d'Amics de Santiga, Xavier Gispert, ha explicat que la gent tenia moltes ganes de gaudir d'actes culturals i que el concert del Quartet Catalònia va agradar.

D'altra banda, l'associació d'Amics de Santiga va aprofitar la jornada de diumenge per celebrar l'assemblea anual de socis abans del concert de Primavera. L'acte es va poder fer i es va poder passar compte dels pressupostos i de les activitats realitzades al 2020 i de les previstes per a aquest 2021.

Gispert ha recordat que l'any passat només es va poder fer Santa Prisca i un Concert de Tardor. El president d'Amics de Santiga ha subratllat que, de moment, aquest any ja s'ha celebrat Santa Prisca i un concert i l'11 d'abril està programada la Festa de l'Arbre i l'Homenatge als poetes.

L'11 d'abril Amics de Santiga celebrarà la 37a Festa de l'Arbre i el 31 Homenatge als poetes que es dedicarà a Jordi Pàmias. Diumenge va organitzar el primer Concert de Primavera de l'entitat.

Foto: L'església de Santiga va acollir el concert / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]