hola

Aquest diumenge 14 de març s'estrenarà la 30a Mostra de teatre amateur de Tàndem pel que fa a les obres i companyies que competiran per endur-se el Premi Espectador d'aquesta edició que està dotat amb 300 euros. El públic assistent puntua cada sessió i la que obtingui millor puntuació guanyarà.

Diumenge passat es va aixecar el teló de la Mostra amb les tres obres guanyadores de La Jornada de Teatre Breu que va organitzar la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya al novembre. El caixer, d’IncreiXendo de Sant Gregori; El bitllet, si us plau, de TEAITRE de Teià; i El joc de l’encenedor, del Grup de Teatre Tàndem. La combinació de les tres obres ha agradat a les tres companyies i ara es plantegen presentar-les a d'altres mostres amateurs d'arreu de Catalunya, segons ha explicat el secretri de Tàndem, Oriol Alonso.

Aquest diumenge 14 de març a les 18 hores es podrà veure Mamaaa!!!, a càrrec de Teiatròlics de Banyoles. Es tracta d'una comèdia escrita per Jordi Sánchez i Pep Antón Gómez que situa en escena a dos germans que tenen una mare de més de 100 anys que no té cap intenció de morir-se i que té un patrimoni que pot resoldre la vida dels fills. El riure està assegurat amb aquesta obra que triomfa allà on va, segons apunta Oriol Alonso.

Diumenge a les sis de la tarda al Teatre del Centre la companyia Teiatròlics de Banyoles posarà en escena la comèdia Mamaaa!!!. Les entrades tenen un preu de vuit euros per al públic general i de sis euros per a majors de 65 anys i menors de 14 anys.

Foto: La companyia Teiatròlics de Banyoles posarà en escena la comèdia Mamaaa!!! / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]