hola

El Centro Cultural Andaluz ha plantejat una sèrie de conferències sobre la música, el cant i el ball flamenc. La primera va estar emmarcada en l’acte del Dia d’Andalusia i la següent serà aquest dissabte 6 de març a les 18 h al Centre Cívic La Florida. El tema serà Árbol genealógico del cante i anirà a càrrec de Mónica Batiste, de Casa Candela, i Rafael Chacón. La xerrada es completarà amb una actuació flamenca amb Alberto Fernández, a la guitarra, Juan de Julia, a la percussió, Raúl Leiva, al cante i la bailaora Raquel Alegría.

L’entitat planteja també una tercera conferència, encara sense programar, que versarà sobre el ball flamenc. Entre les tres disciplines de les quals es parlarà en aquest cicle organitzat pel Centro Cultural Andaluz, música, cant i dansa, s’ha fet una selecció d’uns 200 artistes de cadascuna de les tres arts que sortiren reflectits en uns cartells representatius, segons ha explicat la presidenta del centro Cultural Andaluz, Merche Expósito.

Aquest estudi acadèmic que consta de tres parts, guitarra, cant i dansa, és un treball conjunt de Mónica Batiste i els germans Chacón que ha comptat amb el suport de la Junta de Andalucía, segons van explicar els conferenciants en la primera xerrada feta el dia 28 de febrer al Centre Cívic La Florida.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Expósito, ha destacat que els autors han fet un estudi de més de 200 artistes de cada disciplina des que es coneixen les arrels del flamenc. Expósito ha explicat que el Centro Cultural Andaluz va ajudar a posar en contacte els autors amb la Junta de Andalucía i per això es presenta a Santa Perpètua.


Foto: Acte de commemoració del Dia de Andalucía, que va acollir la primera conferència / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]