hola

El Grup Tàndem ha reprogramat les dates de la Mostra de Teatre que comença aquest 28 de febrer amb l’obra professional Els Brugarols, protagonitzada per Ramon Madaula. Les entrades per aquesta comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent estan exhaurides. La funció s’inicia a les 18 hores al Teatre del Centre. Els Brugarol no participa en el Premi Espectador que el públic atorga a la millor obra i que es lliurarà el 17 d’abril coincidint amb la cloenda de la mostra. Els Brugarol és una obra que programa la Regidoria de Cultura coincidint amb la programació de la festivitat de Santa Perpètua. 

El 7 de març, a les 18 hores, es programen tres obres guanyadores de La Jornada de Teatre Breu que va organitzar la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya el passat mes de novembre. El caixer, d’IncreiXendo de Sant Gregori; El bitllet, si us plau; de TEAITRE de Teià; i El joc de l’encenedor, del Grup de Teatre Tàndem. En finalitzar les obres es farà l’acte de presentació de la mostra.

Les obres i companyies amateurs que participen en la mostra són Mamaaa!!!, de Teiatròlics de Banyoles (14 de març); Un joc perillós, d’ Onze al Teatre de Sant Quirze del Vallès (20 de març); No hi ha lladre que per bé no vingui, del grup Tequatre de Figueres (28 de març); L’art de la comèdia, de espa Teatre de Palamòs (11 d’abril) ; i Bruna, a càrrec de GATU d’Ullastrell (17 d’abril). Les entrades tenen un preu de 8 euros per al públic general i de sis euros per a majors de 65 anys i menors de 14 anys.


Foto: Madaula porta a Santa Perpètua l'obra Els Brugarol / Ivan Moreno

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]