hola

L’Aula d'Extensió Universitària continua avui amb la seva programació del curs 2020-2021. Tal i com ja va passar en les sessions del monogràfic, l'AEU ha canviat d'espai per poder continuar amb les conferències programades. L'activitat tindrà lloc al Teatre del Centre Parroquial a les 19 h.

El 2021 el comença amb la conferència Un món ple també de bones notícies que anirà a càrrec de Salvador Cardús, doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. L'entitat informa que s'aplicaran les regulacions vigents d'aforament i de seguretat sanitària per la Covid-19.

D'altra banda, l'AEU també ha informat que les xerrades que van quedar pendents el primer trimestre, es duran a terme el dimarts 19 de gener i el 16 de febrer.

El 19 de gener s'ha programat la conferència Els reptes actuals i el futur de l’educació a càrrec de Joan Manuel del Pozo i Àlvarez, doctor en Filosofia per la UB i professor de Filosofia Antiga, Filosofia Política i Ètica de la Comunicació a la Universitat de Girona.

El 16 de febrer s'ha programat la xerrada “Vida i obra dels artistes post-impressionistes, Vincent van Gogh i...” a càrrec de Cristina Requena Villalba, comissària, galerista i marxant d’art. 


Foto: Imatge de l'acte inaugural del curs 2020-2021 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les entitats omplen l’agenda cultural per la Diada de Santa Perpètua
05 Mar 2021 10:47 - RedaccióLes entitats omplen l’agenda cultural per la Diada de Santa Perpètua

A causa de la pandèmia Santa Perpètua no podrà gaudir de la tradicional programació de Festa Major [ ... ]

El Centro Cultural Andaluz organitza la segona conferència del cicle de música, cant i ball flamenc
05 Mar 2021 10:38 - RedaccióEl Centro Cultural Andaluz organitza la segona conferència del cicle de música, cant i ball flamenc

El Centro Cultural Andaluz ha plantejat una sèrie de conferències sobre la música, el cant i el ball [ ... ]

La Casa de Andalucía commemora a CAM Bernades el Dia d'Andalusia
02 Mar 2021 10:19 - RedaccióLa Casa de Andalucía commemora a CAM Bernades el Dia d'Andalusia

L'acte commemoratiu del Dia d'Andalusia organitzat per la Casa de Andalucía el 28 de febrer va comptar [ ... ]