hola

Tàndem ha participat aquest cap de setmana a la I Jornada de Teatre Breu que s’ha celebrat de forma virtual a través de la web de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya. L’entitat, amb la mini obra El joc de l’encenedor, ha rebut el segon premi del certamen com a segona proposta més votada.

La web va rebre més de 2.000 visites i més de 3.000 visualitzacions de les dotze obres participants. La I Jornada de Teatre Breu va rebre un total de 565 vots verificats, segons ha informat la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya. Per Nadal s’editarà un llibre amb els textos de les obres participants. Tàndem rebrà com a guardó un record creat pel Centre Ocupacional de la Fundació l’Espiga de Vilafranca del Penedès.

La Jornada de Teatre Breu estava pensada per fer-se de manera presencial a Fals però la pandèmia la va transformar en virtual, segons ha explicat el secretari de Tàndem, Oriol Alonso.

Tàndem va competir amb El joc de l’encenedor, una obra escrita durant el confinament pel membre del grup Jaume Ventura. per tal de poder presentar-la a la jornada es va enregistrar en vídeo. Alonso ha anunciat que aquesta representació ha estat la segona més ben valorada.

Oriol Alonso ha avançat que Tàndem està valorant escenificar l'obra amb públic a Santa Perpètua perquè tothom pugui gaudir d'aquesta comèdia. El secretari de Tàndem ha afirmat que estan molt contents amb el premi obtingut en aquesta I Jornada de Teatre Breu.


Foto: Un moment de l'obra en format virtual d'El joc de l'encenedor / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]