hola

L'Associació Amics de Santiga organitza la XXIX edició dels Concerts de Tardor amb un programa que comença el 25 d'octubre amb l'actuació de Manel Joseph que presentarà el disc 50 estius. L'acte tindrà lloc a partir de les 18 hores al Teatre del Centre Parroquial. Per assistir als concerts caldrà fer reserva prèvia al correu electrònic amics@santiga.cat indicant el nom i un telèfon de contacte. Els aforaments seran limitats. S'haurà de portar mascareta i respectar en tot moment la distància de seguretat, segons ha explicat l'entitat.

El president d'Amics de Santiga, Xavier Gispert, ha afirmat que "aquests concerts també són la manera de mostrar el nostre suport a la Cultura i especialment als músics que tant estan patint els efectes econòmics i socials derivats de la crisi sanitària provocada per la Covid-19".

La primera actuació del cicle és un recull commemoratiu de 50 anys d’oci musical de Manel Joseph (Dos+Un, Gato Pérez, i impulsor de l' Orquestra Plateria). Gispert ha explicat que es tracta d'un grup format per set músics que defineixen el seu estil com afro-llatí mediterrani i que el resultat és molt alegre.El grup està integrat per: Narcís Vidal: guitarres i direcció, Àngel Blázquez: baix i veu, Emilio Ruíz -Dos manos-: teclats, Pep Torres: saxo, auta i cors, Quino Béjar: percussió, Paula Joseph: veu

Per complir amb l'aforament i la normativa de traçabilitat que demanen les autoritats sanitàries, les persones que vulguin assistir han d'enviar un correu a amics@santiga.cat. Xavier Gispert afirma que encara hi ha places per al concert d'aquest diumenge.

El cicle es completarà el 8 de novembre, a l'Església de Santiga (12 hores) amb el concert del Quartet Catalonia.


Foto:Manel Joseph / Juan Miguel Morales 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]