hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí obre avui dilluns les inscripcions per participar en una nova edició del programa de foment de la lectura, els Biblioaventurers. Aquest curs els participants tindran noves alternatives per comunicar-se amb la biblioteca ja sigui per telèfon, per adreça electrònica i per videoconferència.

Aquesta temporada es continua apostant per animar a perpetuencs de totes les edats a fer de la lectura un hàbit i, per això, ha programat les versions de Biblioaventurers per a infants d’entre 4 i 10 anys, Biblioaventurers tenn, per a joves d’11 a 15 anys, i Biblioaventurers +, a partir dels 16 anys.

El funcionament de l’activitat és ben senzill. La persona interessada s’ha d’inscriure a l’activitat a la sala infantil o al taulell de préstec segons les edats i anar llegint llibres entre els mesos d’octubre i març. La categoria infantil dels Biblioaventurers han d’acreditar deu lectures, mentre que els Teen i adults han de llegir sis llibres.

La temporada 2018-2019, la darrera que es va poder fer en la seva totalitat, es van inscriure als Biblioaventurers 232 persones i van aconseguir el repte un total de 132 inscrits.

La directora de la Biblioteca, Míriam Gásquez, ha afirmat que els Biblioaventurers és un repte lector adreçat a tota la població a partir de P5. Gásquez ha reconegut que malgrat la situació actual de pandèmia la Biblioteca ha volgut mantenir el seu programa estrella que comença avui. Míriam Gásquez ha explicat que una de les novetats de la temporada motivada per la situació epidemiològica i és que les comprovacions de les lectures amb les converses que mantenen els infants amb el personal de la sala es podran fer per videoconferència.

La versió Biblioaventurers + està adreçada a un públic a partir dels 16 anys viurà la seva tercera edició i ha tingut una bona acceptació. La directora de la Biblioteca anima a participar perquè és una manera d'obrir el tipus de lectura que cadascú faria. Els Biblioaventurers Teen, igual que els adults, tenen un repte de sis lectures perquè a escola ja tenen lectures obligatòries i menys temps lliure que els infants, segons ha explicat Gásquez.Recordeu que la Biblioteca Josep Jardí ha adaptat el seu horari per garantir les mesures sanitàries vigents. L'equipament obre dilluns, dimecres, dijous i divendres a la tarda de 16 a 20 hores i els dimarts al matí de 9.30 a 13.30 hores.


Foto: La Biblioteca Municipal posa en marxa avui el programa Biblioaventurers / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua gaudirà d'una cavalcada de Reis especial adaptada a la pandèmia
19 Nov 2020 09:46 - RedaccióSanta Perpètua gaudirà d'una cavalcada de Reis especial adaptada a la pandèmia

Els infants de Santa Perpètua podran gaudir el 5 de gener d’una Cavalcada de Reis especial i adaptada [ ... ]

Es cancel·len les dues representacions del festival BIBA al Teatre del Centre
13 Nov 2020 11:33 - RedaccióEs cancel·len les dues representacions del festival BIBA al Teatre del Centre

El Teatre del Centre finalment no acollirà les dues representacions del Festival de Teatre Big Bang [ ... ]

L’Espai 1 acull l’exposició Resistents i deportades, de l'Amical de Mauthausen
09 Nov 2020 10:43 - RedaccióL’Espai 1 acull l’exposició Resistents i deportades, de l'Amical de Mauthausen

L’Espai 1 de La Granja Espai Cultural acull l‘exposició Resistents i deportades, de l’Amical [ ... ]