hola

Xarxa Santa Perpètua arrenca una nova temporada de teatre. Aquest 18 d'octubre, a les 18 hores al Teatre del Centre, l'entitat programa màgia amb el Mag Stigman amb l'espectacle El Circ dels Impossibles. El mag barceloní ha adaptat els seus trucs, destinats a un públic familiar, a la situació de pandèmia sanitària i ha modificat accions habituals com bufar per executar els números o que els espectadors triïn una carta

En aquest espectacle Stigman introdueix la matemàgia, una disciplina en què la màgia serveix per explicar les matemàtiques als més petits. L’obra és un ‘show’ molt participatiu i adreçat a un públic familiar, en el qual es combina màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions i molta música. Stigman evoca la història real d’un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Amb dosis de màgia, il·lusió i sobretot, amb molt bon rotllo, el mag intenta que la màgia de la pista ressorgeixi com anys enrere.

Roger Martí, representant de Xarxa Santa Perpètua, ha explicat que es prendran totes les mesures sanitàries vinculades a la Covid-19 i que el mag, que ja ha actuat alguna vegada a santa perpètua també ha adaptat el seu espectacle a la situació de pandèmia.

El Teatre del Centre es desinfecta, hi haurà gel hidroalcohòlic i es farà un llistat a l'entrada amb la gent que assisteixi. A l'interior del teatre es separarà el públic, mantenint les unitats familiars. Roger Martí recomana adquirir l'entrada anticipada a causa de la Covid-19. Si quedes entrades disponibles la taquilla s'obrirà una hora abans per evitar aglomeracions. El teatre del centre tindrà un aforament màxim del 50%. D'altra banda en el marc de la programació de teatre infantil de Xarxa, el 15 de novembre, Tanaka Teatre presenta el seu espectacle Un món i (un munt!) de dracs. Es tracta d'un espectacle de teatre, titelles, contes, humor, animació i interacció amb el públic per fomentar l’hàbit de la lectura d’una manera divertida.


Foto: Espectacle de màgia amb el Mag Sigman / Mag Sigman

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]