hola

Amb aquesta proposta les germanes Lucía Ramírez (11 anys) i Anna Ramírez (9 anys) han guanyat el Concurs Infantil de Cartells de la Festa Major 2020. El seu ha estat el cartell més votat per la Comissió de la Festa Major d'entre 15 propostes, totes elles d'infants de primer a sisè de Primària. El segon i tercer cartell més votat han estat el de Laura Paredes i Nagore Gañán, respectivament.

La Regidoria de Cultura ha donat a conèixer a través de l'Informatiu el cartell guanyador que haurà d'anunciar les diferents activitats que inclourà aquesta Festa Major marcada per la situació de pandèmia.

Aquestes germanes han volgut visualitzar la nova etapa de represa posant mascareta a la geganta, la Perpètua i a un músic i una nena, protagonistes també de la Festa Major d'Estiu. Segons ens expliquen les autores del cartell la Lucía s'ha encarregat de dibuixar-ho mentre que l'Anna ha estat qui l'ha pintat. Ambdués rebran un val de compra valorat en 125 euros per bescanviar als establiments comercials i serveis de l'Associació Els Comerciants. Properament la Regidoria de Cultura editarà el programa de la Festa Major on explicarà les diferents activitats que s'hi realitzaran els dies 4, 5, 6 i 7 de setembre.


Foto: Imatge d'una part del cartell guanyador / 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Festa Major inclourà un concurs de balcons i dos fotogràfics de paelles i pinxos, adaptats a la pandèmia
24 Jul 2020 19:05 - RedaccióLa Festa Major inclourà un concurs de balcons i dos fotogràfics de paelles i pinxos, adaptats a la pandèmia

Amb motiu de la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19, que no permetrà la celebració [ ... ]

Amics de Santiga ha suspès el Concurs de Pintura Ràpida
23 Jul 2020 17:04 - RedaccióAmics de Santiga ha suspès el Concurs de Pintura Ràpida

L'Associació d'Amics de Santiga ha suspès el Concurs de Pintura Ràpida que estava previst realitzar [ ... ]

La perpetuenca Teresa Kirchner edita la seva primera novel·la, 'El manuscrito de oscuros secretos'
23 Jul 2020 12:33 - RedaccióLa perpetuenca Teresa Kirchner edita la seva primera novel·la, 'El manuscrito de oscuros secretos'

La perpetuenca Teresa Kirchner edita la seva primera novel·la El manuscrito de oscuros secretos que [ ... ]