hola

La Casa Andalucía de Santa Perpètua ha tancat la temporada amb un Festival de Fi de curs celebrat a les antigues Carpes del CIM complint amb totes les mesures de seguretat decretades arrel de la pandèmia de la Covid-19. Ha estat el primer acte cultural al municipi després de l'aixecament de l'estat d'alarma.

La celebració va tenir lloc dissabte 27 de juny al vespre i hi van participar els quadres de ball de l'entitat Al-Alba, Al Compás, Azahar, Cumbre, Nácar, Raíces, Revuelo, Templanza i Zambra. I dos grups convidats, Fusión Flamenca i Nuevos Aires.

La Casa Andalucía no es va aturar malgrat l'emergència sanitària i va continuar fent classes de ball, primer virtuals, i un cop a la fase 2 de manera presencial en grups de menys de 15 persones. El ball final d'aquest curs atípic va ser una rumba que els membres dels quadres de ball van assajar des de casa seva durant el confinament i en el Festival, per primer cop, la van ballar tots plegats.

La junta directiva de la Casa Andalucía ha destacat que aquest curs ha estat atípic i també l'acte de cloenda ja que es va haver de fer amb cadires i separades 1,5 metres entre nuclis de convivència, amb gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte i amb mascaretes. Però tot i això es va poder posar un punt final al curs que era l'objectiu del Festival mostrant els balls apresos al llarg de la temporada, com ha explicat Mar Segura, que ha ha subratllat que la cirereta del pastís la van posar tots els membres dels quadres de ball que van interpretar una rumba assajada a través d'Internet durant el confinament.

La junta directiva de la Casa Andalucía treballa actualment per dissenyar una caseta i una programació per a la Festa Major de Santa Perpètua. Mar Segura ha avançat que serà diferent però que tiraran d'imaginació per complir amb la seguretat de tothom i poder donar alegria a la ciutadania a la seva caseta de festa major.


Foto: Una de les actuacions del Festival Fí de curs / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]