hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí de Santa Perpètua ha programat per a aquesta tarda una sessió formativa sobre la plataforma eBiblio Catalunya. La xerrada, adreçada a totes les persones a partir de 16 anys, serà a les sis de la tarda, és gratuïta i oberta fins a omplir l'aforament.

Per accedir a la plataforma eBiblio Catalunya és necessari disposar del carnet gratuït de la Biblioteca. El catàleg de la plataforma ebibliocat.efilm inclou pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals. eBiblio és la biblioteca digital del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que ofereix als usuaris amb carnet de la Biblioteca més de 8.200 llibres electrònics, 90 revistes en format digital i més de 2.300 pel·lícules.

Cada usuari pot tenir en préstec dues pel·lícules simultàniament amb un màxim de vuit títols al mes. El temps de visualització de cada pel·lícula és de 72 hores i amb la mateixa validació es pot accedir des de diferents dispositius.

La directora de la Biblioteca, Míriam Gásquez, ha explicat que la formació sobre eBiblio respon a l'interès suscitat després d'una notícia a la premsa generalista centrada en la possibilitat de veure pel·lícules en streaming. Gásquez ha puntualitzat que aquesta plataforma funciona des de fa dos anys i ha detallat que la plataforma permet gaudir no tan sols de pel·lícules sinó també del préstec de llibres digitals, àudiollibres i recursos per aprendre anglès.

La Biblioteca Josep Jardí programa formacions cada any per donar a conèixer aquests recursos així com l’accés a enciclopèdies, bases de dades, audiollibres, documentals del festival In-edit o recursos per a l’aprenentatge de llengües.


Foto: La Biblioteca Municipal acull una sessió formativa sobre eBiblio / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]