hola

El Centro Cultural Andaluz organitza un any més el seu Festival solidari de Nadal i com ja va passar l'edició anterior, aquest any la jornada estarà dividida en dues parts. En aquesta ocasió la recaptació anirà destinada a Esabar Saharaui Badalona Cooperación y SPSolidària.

La primera part del festival solidari es desenvoluparà demà dissabte a les 18 hores al Centre Cívic La Florida i n’actuaran els quadres de ball de l’entitat a més de Crewdance Studio i el Centro Cultural Andaluz Blas Infante, de Cornellà. La festa de dissabte finalitzarà amb una nadala conjunta ballada per tots els quadres de l’entitat. L’entitat també ha anunciat que durant l’activitat els visitarà el Pare Noel.

La segona part del festival solidari del Centro Cultural Andaluz s'ha programat per diumenge 15 de desembre, també al centre Cívic de la Florida, on a partir de les 11 hores s'ha organitzat un esmorzar solidari amb les actuacions de Manuel Fernández i Jorge Mesa, el Pirata. A més també hi participaran quatre quadres de ball del centro Cultural i el Coro Rincón del Arte de Badalona.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Expósito, ha detallat que la majoria de quadres de ball de l'entitat actuaran el dissabte a la tarda a més de dues entitats convidades. La presidenta del Centro Cultural Andaluz espera que sigui molt emotiu perquè no faltaran les nadales.

Diumenge també al Centre Cívic La Florida tindrà lloc la segona part del festival solidari que comptarà amb l'actuació del cantaor El Pirata i del cantant Manuel Fernández Pachón, president també d'Esabara Saharaui Badalona Cooperación, com ha explicat Merche Expósito.

Expósito ha assegurat que en l'esmorzar solidari i amb el servei de bar que hi haurà els dos dies esperen recaptar una suma important de diners i ha avançat que per uns tres euros es podrà menjar diverses tapes o entrepans.


Foto: L'any passat l'entitat va dedicar el festival a Espiral / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]