hola

L’empresa Zambon patrocinarà amb 10.000 euros tres projectes de l’Escola Municipal de les Arts (EMA). L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la directora General de Zambón, Elena Zabala, van signar el dilluns 21 d’octubre el conveni de col·laboració. A l’acte, també va assistir el director de l’Escola Municipal de les Arts, Eliseu Ribes.

L’objectiu del conveni és que l’empresa, situada al polígon Can Bernades-Subirà, participi en garantir la igualtat d’oportunitats en l’accessibilitat de la pràctica artística del municipi mitjançant el patrocini de diferents projectes. Així, Zambon col·laborarà en el projecte Musicking de l’Escola Barcanova que s’ha iniciat aquest curs en el marc del ComunArt. Adolescents d’entre 12 i 16 anys rebran formacó musical i musicoterapèutica en horari lectiu per tal de proporcionar-los una experiència artística conjunta a través de les produccions de l’EMA.

Tanmateix, Zambón patrocina els Laboratoris de 0 a 6 anys. Aquest és un projecte experimental que parteix de la interdisciplinarietat entre plàstica, el teatre, la dansa, la música i del treball per centres d’interès.

L’empresa també ha decidit col·laborar aquest any en la Creació comunitària en tres àmbits d’acció diferents: la gent gran amb el col·lectiu d’usuaris del Casal Cívic; els adolescents amb l’alumnat de l’Escola Barcanova i amb el públic familiar a través de les activitats del Museu en família.


Foto: La signatura va tenir lloc a l'Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comença una nova edició dels Biblioaventurers
27 Set 2021 11:57 - NataliaComença una nova edició dels Biblioaventurers

La Biblioteca Municipal Josep Jardí obre avui dilluns les inscripcions per participar en una nova edició [ ... ]

El CREM presenta l'Ordit dedicat a 'El Círcol federal i el republicanisme a Santa Perpètua'
27 Set 2021 11:04 - RedaccióEl CREM presenta l'Ordit dedicat a 'El Círcol federal i el republicanisme a Santa Perpètua'

El Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) ha presentat l’edició número 8 de la seva publicació [ ... ]

La Mostra Nacional de Teatre Amateur ITINERA porta l'obra 'Litus' aquest diumenge al Teatre del Centre
24 Set 2021 09:46 - RedaccióLa Mostra Nacional de Teatre Amateur ITINERA porta l'obra 'Litus' aquest diumenge al Teatre del Centre

El TEATRE de Temporada que organitza el grup Tàndem de Santa Perpètua inclou tres funcions amateurs [ ... ]