hola

Violetta Curry Quartet inaugura aquest diumenge 27 d'octubre la XXVIII edició dels Concerts de Tardor. L'actuació d'aquest quartet tindrà lloc a l'Església de Santiga a partir de les 12 hores. Violetta Curry, a la veu; Jaume Vilaseca, al piano, Dick Them, al contrabaix i Ramón Díaz a la bateria, conformen la formació que inaugura aquest cicle que organitza l'Associació Amics de Santiga. Aquest quartet està en actiu fa quasi bé dues dècades havent participat a festivals de Jazz internacionals arreu, com ara a Malaysia, Colòmbia, la República Txeca o la Xina entre d’altres. Violetta és una cantant originaria de Philadelphia ( EEUU ) i establerta a Catalunya des de fa molts anys.

Violetta té un estil propi i una manera única de comunicar-se amb el públic, que fa que els seus concerts estiguin sempre plens d’emocions i matisos. Les seves influències tant jazzístiques com del gospel fan que la seva veu tingui una personalitat característica i un swing aclaparador. Els músics que formen el quartet amb ella tenen tanmateix una trajectòria dilatada a escenaris de tot el món.

Amics de Santiga explica que en aquesta ocasió el concert constarà d’una selecció d’estàndards del jazz i de temes actuals del soul i del pop passats pel filtre del jazz i interpretats a la manera pròpia i característica d’aquest quartet. D'altra banda, el Servei Local de Català aprofitarà l'acte per presentar una nova edició del programa Voluntariat per la Llengua.El Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) i l'Associació d'Amics de Santiga van renovar al juliol el conveni per al desenvolupament d'aquest programa.

En el marc dels Concerts de Tardor s'ha programat el 10 de novembre al Centre Parroquial l'actuació d'Els bandarres) i l'1 de desembre, a l'Església de Santiga el duet format per Jonathan Camps i Daniel Garica.


Foto: Imatge d'arxiu d'una actuació en el marc de Concerts de Tardor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]