hola

La Biblioteca Josep Jardí endegarà el dilluns 16 de setembre el període d’inscripcions a l’activitat estrella de foment de la lectura Biblioaventurers.

Aquesta temporada continua apostant per animar a perpetuencs de totes les edats a fer de la lectura un hàbit i, per això, ha programat les versions de Biblioaventurers per a infants d’entre 4 i 10 anys, Biblioaventurers tenn, per a joves d’11 a 15 anys, i Biblioaventurers +, a partir dels 16 anys. El funcionament de l’activitat és ben senzill. La persona interessada s’ha d’inscriure a l’activitat a la sala infantil o al taulell de préstec segons les edats i anar llegint llibres entre octubre i març. El personal de la Biblioteca Josep Jardí explicarà amb deteniment quina serà la sistemàtica a seguir aquesta temporada. Tots els que aconsegueixin el repte tindran un detallet de la Biblioteca i els Biblioaventurers+ entraran en un sorteig d’un regal el dia de Sant Jordi. La temporada passada es van inscriure 232 persones i van aconseguir el repte un total de 132. En aquesta ocasió, la Biblioteca espera que vagin en progressió les inscripcions als Biblioaventurers teen i +.

Exposicions bibliogràfiques

D’altra banda, l’equipament ha programat dues noves exposicions bibliogràfiques entre els dies 17 i 28 de setembre. Una coincidint amb el 21 de setembre Dia Internacional de la Pau on al racó Temàtic trobarem una exposició amb premis Nobel de la Pau, llibres sobre resolució de conflictes i sobre la pau i la no violència. I una altra sobre espiritualitats, a la segona planta.


Foto: Imatge d'arxiu d'una festa de biblioaventurers / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]

Divendres es presenta el llibre de la VII Beca de Recerca Santa Perpètua de Mogoda
21 Mar 2024 11:20 - RedaccióDivendres es presenta el llibre de la VII Beca de Recerca Santa Perpètua de Mogoda

La presentació del llibre de la VII Beca de Recerca Santa Perpètua de Mogoda, La Lluita de les dones [ ... ]