hola

El perpetuenc Eloi Gispert presenta avui Les aventures dels DTB a Siurana, Empúries i les Valls d’Àneu. L'acte es desenvoluparà a la Biblioteca Josep Jardí a les 19 hores.  Aquest és el segon volum de Les aventures dels DTB, els personatges del qual viatjaran a tres localitzacions situades a tres comarques catalanes Priorat, Alt Empordà i Pallars Sobirà.

Els relats són El fantasma de la Torna a Siurana; El robatori de les àmfores a Empúries i El castell del comte rebel a Valls d’Àneu. Seran tres històries diferents en un únic llibre, que són continuació cronològica del primer llibre La Biblioteca de l’avi Fermí.

Tot i que la presentació oficial serà aquesta tarda, Gispert va signar exemplars aquesta passada Fira de Nadal. El perpetuenc va recordar que ara fa un any va començar el seu projecte amb la campanya de crowdfunding per poder publicar el primer i ara ja presenta el segon que conté tres històries.

Per poder escriure aquestes aventures, el perpetuenc fa investigació als indrets parlant entre d'altres amb avis que li expliquen històries de tradició oral sobre la història local. En aquest cas també ha seguit aquest mètode.
El perpetuenc ja està escrivint dos volum més. Eloi Gispert comenta que no es podia perdre aquesta oportunitat de presentar en societat el segon volum de Les aventures del DTB en la Fira de Nadal de Santa Perpètua.


Foto: Eloi Gispert a l'estand que va instal·lar coincidint amb la Fira de Nadal / Josep Cano

 

 

0
0
0
s2sdefault