hola

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya ha sufocat aquesta matinada un petit incendi que s'ha declarat poc abans de les tres de la matinada a la sala tècnica de les instal·lacions d'Adif , situades a la línia R8 a l'alçada de la Granja Soldevila, al terme municipal de Santa Perpètua.

Arran de l'intent de robatori de cable de coure, que causa problemes en la senyalització de diverses línies de rodalies, s'ha originat aquest incendi on les flames han calcinat mobiliari d'oficina i ordinadors, segons ha informat els Bombers
Els trens de l'R2, R2 nord i R11 acumulen almenys 30 minuts de retard i la circulació a l'R8 es troba interrompuda entre Granollers Centre i Cerdanyola Universitat per l'intent de robatori de cable de coure a prop de l'estació de Mollet-Sant Fost. La incidència s'ha produït al voltant d'un quart de tres de la matinada. Aquest fet també ha provocat, a part de l'incendi de Santa Perpètua, altres dos focs a Mollet i a la Llagosta, on ha cremat un senyalitzador de trens.
Segons Adif, no hi ha previsió de temps perquè la incidència es pugui donar per resolta. A part de la circulació dels trens de passatgers, també ha resultat afectat el transport de mercaderies, que ha quedat suspès també pel ramal ferroviari de la R8.


Foto: Les instal·lacions afectades estan situades a l'alçada de la Granja Soldevila / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault