hola

Una seixantena de paradetes, d'entitats, associacions, ONG's i comerços locals van prendre part dissabte en una nova edició de la Fira de Nadal organitzada per les regidories de Comerç i Relacions Ciutadanes de l'Ajuntament de Santa Perpètua.

La plaça de la Vila i la Rambla es van omplir de paradetes amb productes, la major part d'ells nadalencs i amb l'objectiu de recaptar fons per als seus viatges de fi de curs, donar a conèixer iniciatives solidàries o productes fets a mà.
La ciutadania, un cop més, va respondre i tant al matí com a la tarda van participar de les diverses activitats programades. L'escenari instal·lat a la plaça de la Vila va acollir durant tot el dia actuacions del grup de competició de hip-hop del Pavelló d’Esports K-mec, Go, un conte de l’escola d’anglès Kids&Us, un espectacle musical i d’animació infantil a càrrec del grup local La Belluga i, la coreografia del grup Dansa 4 de l'EMMiD que va encendre la il·luminació nadalenca de la Casa de la Vila. L’escola de teatre Bambalina va fer representacions breus teatrals. I al matí molts infants van participar al taller infantil per crear figures i elements decoratius de Nadal i se'ls van emportar a casa.

La regidora de Comerç i Promoció Local, Carmen Garrido, va explicar que la majoria d'entitats i moltes botigues venien productes fets a mà. La regidora no descarta que la Fira de Nadal pugui ser encara més gran i amb més paradetes. Per la seva banda, la regidora de Relacions Ciutadanes, Sandra Gómez, va posar en relleu que les entitats i la ciutadania són molt participatives i que sempre que se'ls fa una crida per alguna activitat responen positivament.


Foto: La Fira de Nadal es va celebrar a la plaça de la Vila i la Rambla / Josep Cano

 

 

0
0
0
s2sdefault