hola

El Consell Infantil Municipal (CIM) aportarà aquesta tarda les seves conclusions i propostes en el Ple que tindrà lloc a la sala del plens de l'Ajuntament a partir de les 17.30 hores. Aquest curs l'alumnat de cinquè de Primària dels centres educatius perpetuencs han treballat sobre Els infants i el temps lliure.

Al llarg del curs els 334 escolars de les cincs escoles de Primària de la localitat han fet diverses activitats. La primera va consistir en una enquesta per conèixer quins temps lliure tenen i a què el dediquen, tant entre setmana com els caps de setmana. La segona va anar sobre l'oferta local d'activitats de lleure infantil, si compleixen les expectatives, quines mancances es troben, propostes i quines activitats destinades a altres grups d'edats els agradaria fer.

I el tercer punt va ser reflexionar sobre la gestió que es fa del temps lliure, la necessitat de prioritzar activitats, la llibertat i l'autonomia d’elecció i els usos del temps lliure. Les conclusions de les diverses activitats acabaran també en unes propostes que es faran arribar avui al ple Municipal.

La regidora d'Educació, Neus Garcia, ha explicat que l'alumnat treballa a partir d'una guia que va marcant les activitats a fer i que de cada una es fa una posada en comú. Garcia ha recordat que el CIM està molt ben valorat perquè genera la participació dels infants i posen en valor les seves opinions. 

Per la seva part, els infants participants, les seves famílies i les escoles també valoren molt positivament l'activitat, segons neus Garcia, que apunta que avui al Ple hi seran 27 representants, dels quals sis seran els portaveus.


Foto: Imatge d'una de les trobades del CIM aquest curs escolar / L'Informatiu

 

 

 

0
0
0
s2sdefault