hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

l'entitat

Quin és el vostre objectiu?
Com a AMPA les nostres funcions són:
· Col·laborar amb l’escola en tot allò que pugui contribuir en la millora del centre i del sistema educatiu
· Facilitar la prestació de serveis fora de l’horari escolar com són l’acollida, el menjador i les activitats extraescolars.
· Organitzar i finançar festes, concursos i activitats més lúdiques.
· Fomentar la relació de les famílies entre elles i amb l’escola.
· Contribuir a través del nostre exemple a la formació dels nostres fills i filles com a ciutadans actius i compromesos.

Qui pot formar part de l'entitat?  
Totes les famílies de l’escola són sòcies de l’AMPA. L’aportació es fa a través de la quota de material socialitzat, per tant l’AMPA som tots i totes. Volem ser de totes i per a totes les famílies.

Quins són els valors que voleu transmetre? 
Els valors que volem transmetre i garantir darrera de tota acció o activitat que fem són el respecte (envers els altres i l’entorn), l’equitat, la inclusió, la solidaritat i la cooperació.

Què aporta una entitat com la vostra al municipi?
Aporta serveis a les famílies, però sobretot cohesió social a través de la relació amb l’entorn més proper i amb el contacte amb les altres AMPA i entitats del poble. Aporta també ciutadania activa que contribueix, entre altres coses, a ampliar l’agenda d’activitats culturals, educatives i lúdiques del poble, a millorar l’entorn, a integrar a les persones reforçant el sentiment de pertinença a l’escola i al poble... i, tot això, aporta millores a l’escola perquè tot acaba tenint una repercussió positiva en el centre.

Les activitats

Al llarg del curs organitzem i/o col·laborem amb l’escola en diverses activitats, com són la castanyada, la Fira de Santa Llúcia, la xocolatada de Nadal, la Cavalcada dels Reis (en la qual participem les famílies de segon i així tots els infants tenen l’oportunitat de participar-hi un cop) o la rua de Carnestoltes.
També preparem la Festa de la Primavera, que és la gran festa de l’escola. Durant aquesta activitat fem curses, tallers i activitats, concurs de dibuix i tenim servei de bar.
A més, organitzem el sopar ball, que és la festa de comiat de final de curs on cada família porta el seu sopar, i també hi ha servei de bar, música i el concurs Tu si que ho fas guai i, el sopar de sisè.
Durant el curs, programem xerrades per a les famílies sobre temes d’interès com el bullying, la gestió del dol... Aquest curs encara estan per determinar.


Contacte

Mail: ampasantaperpetua@gmail.com

0
0
0
s2sdefault

Altres la Contra

“Volem ser una AMPA per a totes les famílies”
09 Nov 2018 14:28 - Marta Hiraldo“Volem ser una AMPA per a totes les famílies”

l'entitat

Quin és el vostre objectiu?
Com a AMPA les nostres funcions són:
· Col·laborar amb l’escola [ ... ]

“Volem que el grup creixi cada cop més”
11 Oct 2018 12:26 - Marta Hiraldo“Volem que el grup creixi cada cop més”

l'entitat

Quan va néixer i per què?
L’entitat va néixer al març de 2015 quan vàrem veure que a [ ... ]

“Oferim un espai on compartir, on fer tribu”
28 Set 2018 12:30 - Marta Hiraldo“Oferim un espai on compartir, on fer tribu”

l'entitat

Quan va néixer i per què?
L’entitat com a Mamalleta’m va néixer l’any 2016, però portem [ ... ]