hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

l'entitat

Quan va néixer i per què?
L’entitat va néixer al març de 2015 quan vàrem veure que a Santa Perpètua no hi havia classes de country. Vàrem decidir ajuntar-nos per donar a conèixer aquest estil de ball que a nosaltres ens apassiona. Volíem que la gent també pogués gaudir de la nostra afició, d’un estil de ball mundialment conegut com a Country Line Dance ,i en particular a Catalunya amb un estil propi que es diu Country Catalan Style.

Quin és el vostre objectiu?
El nostre objectiu és gaudir ballant i ensenyant les coreografies que després es poden ballar als ‘Honky tonk’ i ballades populars que es fan a molts llocs de Catalunya. També volem que el nostre grup creixi cada cop més.

Qui pot formar part de l'entitat?  
Tothom que vulgui i tingui ganes de passar-ho bé ballant country. És un ball que activa la memòria i el moviment del cos. A més, com hi ha diferents nivells, és apte per a totes les edats, cadascú pot triar el nivell que li vagi bé. També la gent jove, perquè hi ha coreografies més mogudes i amb més dificultat que a ells els hi agradan més. En aquet moment som 35 sòcies.

Quins són els valors que voleu transmetre? 
Sobretot respecte i germanor. Quan la gent que comença balla i no en sap gaire, la resta de gent els ajuda a seguir la coreografia encara que no els conegui de res. Això crea molt bon ambient. Fem amistats i coneixem gent de tot arreu. En el temps que dura la classe o la ballada la gent no pensa en els problemes diaris.

Les activitats

En primer lloc una activitat més perquè la gent tingui més per triar. També participem a les festes del poble; amb associacions de comerciants, festes d’escoles; fem ballades populars al carrer, on ve gent de molts municipis i coneixen el poble i, anem a exhibicions i ballades a d’altres llocs i així també promocionem Santa Perpètua. També fem classes de country al taller de la memòria de la Creueta i fem una ballada mensual al Vapor on pot venir tothom a ballar o escoltar música country de forma gratuïta. A més, fem un taller d’amigurimi i ganxet i, aquest any, farem tallers de fofuchas, transfers i bijuteria Miyuki.


Contacte

Ens trobem al Centre Cívic la Creueta els dilluns a les 19.45 h i els dijous a les 17.30 h; els dimarts a Can Folguera a les 19.15 h i els dimecres a El Vapor a les 18.45 h.
Mail: mogodacountry@gmail.com
Facebook: mogodacountry.wordpress.com

0
0
0
s2sdefault

Altres la Contra

“Volem que els infants aprenguin divertint-se al Teatre”
08 febrer 2019 10:10 - Marta Hiraldo“Volem que els infants aprenguin divertint-se al Teatre”

l'entitat

Quin és el vostre objectiu?
· Realitzar una programació estable d’espectacles professionals [ ... ]

“És molt important que família i escola es donin la mà”
25 Gen 2019 14:25 - Marta Hiraldo“És molt important que família i escola es donin la mà”

l'entitat

Quin és el vostre objectiu?
1. Facilitar la relació entre les famílies, la direcció i el [ ... ]

“El comerç local crea vincles entre botiguers i ciutadania”
11 Gen 2019 14:39 - Marta Hiraldo“El comerç local crea vincles entre botiguers i ciutadania”

l'entitat

Quin és el vostre objectiu?
L’objectiu de la nostra entitat és promoure el comerç local [ ... ]