hola

l'entitat

Quan va néixer i per què?
L’entitat com a Mamalleta’m va néixer l’any 2016, però portem fent activitat com a grup de suport a l’alletament des de l’any 2007 al nostre municipi. Moltes persones ens coneixen com les “MAMAS”.

Quin és el vostre objectiu?
El nostre objectiu és arribar a totes les famílies que estiguin interessades en alletar, vulguin compartir la seva experiència o bé tinguin dubtes sobre alletament o es trobin amb problemes. Som mares amb experiència que hem fet el curs que d’assessores de lactància que organitza FEDECATA. A més, algunes ens actualitzem amb altres formacions puntuals organitzades per entitats com l’ACPAM, Alba Lactància o Mare Nostrum. No pretenem convèncer a ningú, sino recolzar a aquelles famílies que estiguin interessades i acompanyar-les amb l’alletament fins a on elles vulguin.

Per què és important la tasca de les assessores de lactància?
La tasca de l’assessora és valorar i donar eines a les mares perquè puguin entendre el funcionament de la lactància i salvar els obstacles que es trobin durant la mateixa. L’assessora de lactància té experiència i formació específica en alletament i per això pot resoldre aquests dubtes. Avui dia hi ha molta informació però és molt difícil triar la correcta. A més l’assessora empodera a la dona perquè pugui arribar amb la seva lactància fins on mare i nadó vulguin.

Qui pot formar part de l'entitat?  
Qualsevol que estigui sensibilitzat amb la nostra tasca pot ser soci de l’entitat i col·laborar amb nosaltres per ajudar-nos a continuar amb la nostra feina. Les usuàries i usuaris també són part de Mamalleta’m, i poden participar a les sessions de cada dijous, que són obertes a tothom i no cal inscriure’s per participar. Pares, mares, infants, amics i familiars són benvinguts. Actualment tenim 22 sòcies.

Què aporta Mamalleta'm al municipi?
Un espai on poder resoldre dubtes sobre alletament matern, compartir, sentir-se acollida i gaudir de l’experiència de l’alletament de forma saludable. Fem “tribu”.


Les activitats

> Durant el curs escolar fem grup de suport a l’alletament tots els dijous al Centre Cívic Can Folguera.
> El 8 de març (Dia de la Dona) organitzem alguna xerrada amb algun professional que ens parla sobre temes importants per a les dones relacionats amb l’alletament. La darrera va ser sobre deslletament.
> La primera setmana d’octubre commemorem la Setmana Mundial de la Lactància Materna.
> També fem col·laboracions puntuals amb el CAP Santa Perpètua a les xerrades d’educació maternal.

Contacte

Mail: mamalletam@gmail.com
Facebook: Mamalleta'm

0
0
0
s2sdefault

Altres la Contra

Albert Clos:
23 Des 2022 11:11 - AdministratorAlbert Clos: "El meu major somni seria continuar com ara, però viure més relaxat"

L'Albert diu que és una persona d'extrems i molt inquieta. Parlant amb ell descobreixes ràpidament [ ... ]

Chris Thwaite:
28 Nov 2022 14:24 - AdministratorChris Thwaite: "Tinc moltes ganes de que la meva família d'aquí conegui Austràlia"

La Núria fa més de divuit anys que va venir a Santa Perpètua des de Badalona per amor i diu que l'únic [ ... ]

Núria Pons:
08 Nov 2022 13:55 - AdministratorNúria Pons: "Jo penso que només es mor una vegada i es viu tots els dies"

La Núria fa més de divuit anys que va venir a Santa Perpètua des de Badalona per amor i diu que l'únic [ ... ]