hola

senshi dojo profes

l'entitat

Quan va néixer i per què?
L’entitat es va fundar el 2009 i vam inaugurar les instal·lacions el 17 d’abril de 2010. Volíem tenir un racó on ensenyar karate. Durant molts anys hem estat depenent de clubs i centres fins que vam decidir fundar el nostre propi Dojo. Vam estar buscant un poble on no es practiqués Karate i finalment ens vam instal·lar a Santa Perpètua. Hem posat tota la nostra confiança en aquest projecte i, malgrat la crisi, hem anat creixent any rere any gràcies a la confiança de la gent del poble.

Quin és el vostre objectiu?
Ensenyar Karate al mateix temps que els nostres alumnes creixen com a persones responsables, amb valors i amb una excel·lent forma física.

Quins són els valors del club?
El Karate té un reglament de conducta denominat “Dojo Kun” el qual considerem molt important. Durant els entrenaments fomentem aquests valors: constància, col·laboració, respecte amb els companys, esforç, concentració, reprimir la violència i acceptar-se a un mateix. Vivim en una societat amb una manca de valors i nosaltres busquem formar els nostres alumnes tant físicament com mentalment per ajudar-los a afrontar el dia a dia.

Qui pot formar part de l'entitat?  
Qualsevol persona pot formar part de la nostra entitat. A partir dels 4 anys acceptem alumnes i les classes estan dividides per edats. Actualment comptem amb 130 socis de 4 a 60 anys i aproximadament un 40% són dones. El karate no té edat ni gènere, és una art marcial que t’exigeix a tu mateix i cadascú, al seu nivell, dona el màxim que pot. També un alt percentatge d’alumnes formen part de l’àmbit competitiu del club, uns quants d’ells formen part de la Selecció Catalana de Karate amb la qual fan campionats d’alt nivell i entrenaments al CAR de Sant Cugat.

Què aporta fer karate?
Apart dels valors destacats anteriorment, és una activitat que ens manté en bona forma al llarg de la nostra vida. Com a activitat física es una de les més completes ja que durant l’entrenament estem utilitzant tots els músculs del nostre cos, guanyarem en coordinació i en forma física. Com a activitat mental, el karate ens ajudarà a eliminar l’estrès diari, degut a la gran concentració i coordinació exigida durant l’entrenament, aquesta dificultat farà que ens oblidem de coses externes i ens centrem en nosaltres mateixos i en el que estem fent. Això farà que ens sentim més relaxats per afrontar les dificultats diàries.


Les activitats

Estem adherits a la Federació Catalana de Karate i participem als Campionat de Catalunya Oficials, els quals ens donen accés a diferents Intercomunitaris i als Campionat d’Espanya. Treballem en conjunt amb el Consell Esportiu de Sabadell i participem als Jocs Escolars. Comptem amb esportistes als Campionats Universitaris de Catalunya i d’Espanya. Formem part d’associacions com la Catalana de Karate Goju-Ryu o la Hayashi-ha Shito Ryu Kai Al llarg de la temporada participem en campionats interclubs per tal de guanyar experiència de cara a objectius més importants. Organitzem a Santa Perpetua el Trofeu de Karate Senshi Dojo, aquest any amb 690 participants de 31 clubs catalans. Com a Activitats més lúdiques organitzem dos Stages de Karate al maig i al juliol, també prenem part de la Festa de l’Esport de Santa Perpetua i sempre ens podeu veure a l’exhibició de la Festa Major, aquest any l’1 de setembre a las 19 h en el Parc Central.


Contacte
Escola de Karate Senshi Dojo Santa Perpètua (Av. Santiga, 20 1º 2ª Esquerra)


Mail: senshidojo@senshi-dojo.es
Facebook: www.facebook.com/senshi.dojo.5
Telèfon: 93 574 41 08
Web: www.senshi-dojo.es

 

0
0
0
s2sdefault

Altres la Contra

Albert Clos:
23 Des 2022 11:11 - AdministratorAlbert Clos: "El meu major somni seria continuar com ara, però viure més relaxat"

L'Albert diu que és una persona d'extrems i molt inquieta. Parlant amb ell descobreixes ràpidament [ ... ]

Chris Thwaite:
28 Nov 2022 14:24 - AdministratorChris Thwaite: "Tinc moltes ganes de que la meva família d'aquí conegui Austràlia"

La Núria fa més de divuit anys que va venir a Santa Perpètua des de Badalona per amor i diu que l'únic [ ... ]

Núria Pons:
08 Nov 2022 13:55 - AdministratorNúria Pons: "Jo penso que només es mor una vegada i es viu tots els dies"

La Núria fa més de divuit anys que va venir a Santa Perpètua des de Badalona per amor i diu que l'únic [ ... ]