hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Quan va néixer i per què?
L’entitat va ser fundada per un grup de joves encap­çalats per Vicenç Gurrea, Josep Serra i Vicenç Altaió l’any 1964, però no va ser fins el 1971 que va adoptar el nom de Tàndem. Aquest grup de joves formava part del centre d’esplai El Refugi i acostumaven a fer representacions teatrals de tot tipus, sobretot Els Pastorets durant les festes de Nadal.

Quin és el vostre objectiu?
Fer teatre per a tots els públics i “intentar aportar a cada representació quelcom d’original”, una frase que durant molts anys va aparèixer als nostres programes i que encara a vegades hi apareix.

Quins són els principals valors del teatre amateur?
Les ganes d’aportar a la societat tot tipus d’espectacles, per tal que estiguin a l’abast de totes les butxaques i de totes les edats, cosa que moltes vegades no s’aconsegueix amb el teatre professional. 
És important que existeixi una entitat com Tàndem entre altres coses, per dinamitzar l’espai cultural del poble, oferint espectacles i col·laboracions a altres entitats, així com a la Regidoria de Cultura en totes les seves facetes i necessitats complementàries a festes i celebracions populars.

Qui aporta fer teatre?
Una satisfacció i un creixement personal, i el coneixement de molts tipus de cultures a través d’escriptors de textos teatrals de tot el món i de tots els temps. Escenogràficament el poder investigar amb les tècniques mes innovadores i actuals al mateix temps que amb les més clàssiques.


Les activitats


La Central del Reis
Fa 3 anys que col·laborem amb l’Ajuntament i els Reis d’Orient per rebre les cartes i organitzar, emmagatzemar i distribuir els regals de tots els infants perpetuencs.
Mostra de teatre amateur
Durant els mesos de gener, febrer i març, grups de teatre amateur de Catalunya ens porten les seves produccions al Teatre del Centre en aquesta mostra que organitzem i en la que entreguem el premi Espectador a la millor obra per votació popular i que està dotat amb 300€.
Les nits de Tàndem
Al juny, plantegem una manera diferent de veure i viure el teatre, des de la proximitat, des de dins. Fem monòlegs, microteatre, gags, etc.
Passatge del terror
Als voltants de la castanyada, l’espectacle més terrorífic del poble, on els espectadors gaudeixen d’un recorregut ple de terror.
Els Pastorets Per Sant Esteve i durant les festes de Nadal, fa més de 50 anys que fem any rere any, sense descans, Els Pastorets. 
Estrenes i bolos També estrenem obres de teatre i les portem de bolos per mostres i concursos de teatre amateur d’arreu de Catalunya, aconseguint premis per a actors, actrius, escenografies, maquillatge, perruqueria, vestuari, llum, so, música en directe, direcció, etc.


Contacte

Web: www.gruptandem.cat

Mail: info@gruptandem.cat

Facebook: GrupdeteatreTandem

Instagram: teatretandem

 

0
0
0
s2sdefault

Altres la Contra

“Volem ser una AMPA per a totes les famílies”
09 Nov 2018 14:28 - Marta Hiraldo“Volem ser una AMPA per a totes les famílies”

l'entitat

Quin és el vostre objectiu?
Com a AMPA les nostres funcions són:
· Col·laborar amb l’escola [ ... ]

“Volem que el grup creixi cada cop més”
11 Oct 2018 12:26 - Marta Hiraldo“Volem que el grup creixi cada cop més”

l'entitat

Quan va néixer i per què?
L’entitat va néixer al març de 2015 quan vàrem veure que a [ ... ]

“Oferim un espai on compartir, on fer tribu”
28 Set 2018 12:30 - Marta Hiraldo“Oferim un espai on compartir, on fer tribu”

l'entitat

Quan va néixer i per què?
L’entitat com a Mamalleta’m va néixer l’any 2016, però portem [ ... ]