hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

La Central dels Reis d’Orient acull i obre les seves portes durant tres dies (2, 3 i 4 de gener), oferint l’oportunitat de fer visites guiades on es podran veure part de les instal·lacions. Durant la visita podeu aprofitar per visitar l’Oficina de correus on es recullen les cartes als reis, podeu descobrir la feina que fan els operaris, les màquines que utilitzen i podreu visitar el magatzem ple de joguines preparades i empaquetades pels enviaments de la nit màgica.

El cap de magatzem 

Com s’organitza el magatzem?
Caixes i més caixes plenes de regals es preparen i s’ordenen metòdicament segons els noms i les adreces dels nens de les cartes que van arribant. Vine a veure totes les caixes apilades i preparades.

És possible que hi hagi errors?
La màquina de la Central és la memòria de totes les cartes i els treballadors porten mesos preparant-se per aquests dies de tanta feina. Poc a poc es preparen els paquets segons les arribades de les cartes i es van ordenant al magatzem mitjançant un sistema que no dona lloc a error.

Les ajudants dels Reis

En què consisteix la teva feina?
Els operaris de la Central atenem a totes les nenes i nens que vulguin lliurar les seves cartes als reis, ordenem tota la informació per introduir-la a la màquina de la central i preparar tots els enviaments per la nit màgica.

Coneixes els Reis?
Mai els hem vist i es comuniquen amb nosaltres mitjançant el telèfon vermell ubicat a la màquina de control. Sempre ha d’haver-hi algun treballador al costat de la màquina!

La lectora de cartes

Per què és important escriure la carta?
Amb la carta ajudeu als reis i ens ajudeu a nosaltres a saber quins són els vostres desitjos i agilitzar i tenir els regals preparats a temps. Anima’t i porta’ns la teva carta!

Quina és la carta més original que has llegit?
Hem recollit i llegit cartes de milers de nens, de milers de llocs i durant milers d’anys. Cada carta porta l’essència i la personalitat del nen, per tant, cada carta és la més original i irrepetible.

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres la Contra

“Volem que el grup creixi cada cop més”
11 Oct 2018 12:26 - Marta Hiraldo“Volem que el grup creixi cada cop més”

l'entitat

Quan va néixer i per què?
L’entitat va néixer al març de 2015 quan vàrem veure que a [ ... ]

“Oferim un espai on compartir, on fer tribu”
28 Set 2018 12:30 - Marta Hiraldo“Oferim un espai on compartir, on fer tribu”

l'entitat

Quan va néixer i per què?
L’entitat com a Mamalleta’m va néixer l’any 2016, però portem [ ... ]

“Fem ponts entre els pobles andalús i català”
13 Jul 2018 10:45 - Marta Hiraldo“Fem ponts entre els pobles andalús i català”

l'entitat

Quan va néixer i per què?
L’entitat la Casa Andalucía de Santa Perpètua va néixer el [ ... ]