hola

La petita Alysson posa amb tota la família

L'Alysson Garcia Algarra va néixer el 10 d'abril a Granollers. Ho havia de fer a l'Hospital de Mollet però el centre va anunciar que els parts es traslladarien a la Mútua. Als pares de l'Alysson, el Byron García i la Noemí Algarra la notícia els va agafar per sorpresa però van afrontar el naixement de la seva segona filla amb calma.

El 10 d'abril va néixer la petita en un part natural i molt ràpid, segons en explica el seu pare. Ambdós reconeixen que l'experiència ha estat molt extranya perquè l'alegria d'un nou membre de la família no es pot compartir com normalment es fa, amb família i amics. "Les presentacions les hem fet per videoconferència i és molt estrany però és com ha de ser". La germana gran de l'Alysson, la Melyssa, encara és petita però està molt contenta, "tenía moltíssimes ganes que naixés", explica el Byron.

L'Alysson García Algarra va néixer el 10 d'abril, en plena pandèmia de la Covid19

Són moments difícils però per aquesta família de perpetuencs l'arribada de la seva filla és una alegria a sumar. La pandèmia no ha impedit que puguin realitzar tota la burocràcia corresponent en aquests casos, si bé amb alguna incertesa i a més, ja han pogut sortir a passejar després que s'aixequés el confinament a les famílies amb infants menors de 14 anys.

Tota una història de confinament que, de ben segur, recordaran per sempre.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Històries del Confinament

13 Maig 2020 11:12 - Marta Hiraldo"La llengua de signes va més enllà de les paraules". Una perpetuenca i cinc companyes, es graven interpretant La petita Rambla del poble sec

La Roser Moliner és una perpetuenca que, juntament amb cinc companyes més de la universitat han decidit [ ... ]

27 Abr 2020 09:31 - AdministratorLa Residència la Florida balla el Resistiré amb els seus usuaris per animar els seus familiars

Les residències son de les que més han patit la crisi de la Covid19. A Santa Perpètua en tenim dues [ ... ]

29 Abr 2020 10:29 - AdministratorNéixer en pandèmia. Benvinguda Alysson!

L'Alysson Garcia Algarra va néixer el 10 d'abril a Granollers. Ho havia de fer a l'Hospital de Mollet [ ... ]