hola

L'Ajuntament realitzarà un acte de reconeixement a les persones voluntàries
27 Maig 2020 11:13L'Ajuntament realitzarà un acte de reconeixement a les persones voluntàries

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha agraït la col·laboració a totes les persones que han participat com a voluntàries durant aquestes setmanes de pandèmia i ha anunciat la celebració d’un acte [ ... ]

Destacada

Altres notícies

La Casa de Andalucía dona aliments a Cáritas per valor de més de 300 euros
27 Maig 2020 13:33La Casa de Andalucía dona aliments a Cáritas per valor de més de 300 euros

  La Casa de Andalucía de Santa Perpètua ha informat en un comunicat de la fonació d'aliments [ ... ]

Actualitat
S'obre el període de preinscripcions per als estudis post-obligatoris
27 Maig 2020 12:09S'obre el període de preinscripcions per als estudis post-obligatoris

Avui dimecres s'obre el període de preinscripcions en ensenyaments post-obligatoris. Les preinscripcions [ ... ]

Societat
Les treballadores d'Atenció Domiciliària, les gran oblidades de la pandèmia, segons CCOO
27 Maig 2020 12:07Les treballadores d'Atenció Domiciliària, les gran oblidades de la pandèmia, segons CCOO

Les treballadores del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental, [ ... ]

Especial Coronavirus
L'Ajuntament se suma al dol oficial per les víctimes de la Covid-19
27 Maig 2020 11:22L'Ajuntament se suma al dol oficial per les víctimes de la Covid-19

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda se suma al dol oficial decretat fins al 5 de juny pel Govern [ ... ]

Especial Coronavirus
Una discussió de trànsit acaba amb un ampli dispositiu policial
26 Maig 2020 16:40Una discussió de trànsit acaba amb un ampli dispositiu policial

Dissabte 23 de maig cap a les 21.30 h es va viure un ampli desplegament policial a l'avinguda de l'Onze [ ... ]

Societat
L’atenció al part i les urgències d'Obstetrícia retornen a l'Hospital de Mollet
26 Maig 2020 11:43L’atenció al part i les urgències d'Obstetrícia retornen a l'Hospital de Mollet

Des d'ahir dilluns, l’atenció al part i les urgències d’Obstetrícia han retornat a l’Hospital [ ... ]

Especial Coronavirus
Ple ordinari - Maig
2020
28 Mai
28 Mai

Ple ordinari corresponent al mes de maig que se celebrarà per videoconferència. El Ple es retransmetrà com és habitual per Ràdio Santa Perpètua, al punt del dial 107.0 Mhz de l'FM i en format vídeo al seu Facebook. Eventualment i amb motiu de les restriccions per la pandèmia provocada pel coronavirus, s'emetrà també mitjançant el canal de Youtube de l'Ajuntament.

Més informació al web municipal.

Org.: Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda

ARTfest
2020
01 Jun
01 Jun

L'Escola Municipal de les Arts, EMA, ha anunciat la programació del primer festival en línia de la seva història, l'ARTfest. Serà entre l'1 i el 19 de juny amb la participació de gairebé tot l'alumnat de l'escola i a través de la pàgina que l'EMA té a Facebook.

Org.: Escola Municipal de les Arts

Imatges del confinament

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha agraït la col·laboració a totes les persones que han participat com a voluntàries durant aquestes setmanes de pandèmia i ha anunciat la celebració d’un acte públic de reconeixement a la tasca de voluntariat durant la crisi sanitària quan la situació ho permeti. L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el president de l’Àrea de Ciutadania i Atenció a les Persones, Pere Garcia, han enviat una carta d’agraïment a totes les persones voluntàries de la Xarxa de Suport Mutu, de les quals es té contacte, un agraïment que fan extensiu al grup Mascaretes Solidàries, que ha cosit més de 20.000 unitats en el moment en què no es trobaven aquests elements de protecció personal i les entitats, empreses i particulars que han col·laborat desinteressadament durant l’emergència sanitària.

«Gràcies a la teva col·laboració i compromís amb la comunitat perpetuenca, hem pogut cuidar i atendre a la ciutadania, amb més recursos», expressen els edils a la missiva i afegeixen «no tinguis cap dubte que la teva participació desinteressada ha contribuït a salvar vides; per això, mereixes tot el nostre respecte i agraïment». «Santa Perpètua sempre ha estat una ciutat solidària, però és en els moments de crisi quan es manifesta amb major força», manifesten Isabel Garcia i Pere Garcia que avancen la celebració d’un acte públic de reconeixement quan sigui possible. «T’ho mereixes i ha de servir com a exemple a la resta de la comunitat per fer créixer els valors del civisme i de la solidaritat entre la ciutadania. Aquests valors són essencials i han d’impregnar la “nova normalitat” en el camí per aconseguir una societat millor per a tothom», detallen a la missiva.

El Punt de Voluntariat va obrir una Xarxa de Suport Mutu després de la declaració de l’Estat d’Alarma a causa de la gran quantitat de persones que volien ajudar i que necessitaven ajuda per fer front al confinament. La Xarxa està formada per una cinquantena de persones que han realitzat més de 200 serveis.


Foto: Voluntariat de la Xarxa de Suport Mutu / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Les formes d’atenció ciutadana i la resta dels serveis públics municipals han deixat d’existir tal com es coneixien abans d’aquesta situació d’excepcionalitat des de l’inici de la crisi sanitària originada pel coronavirus. L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Santa Perpètua s’ha reinventat i ha creat l’OAC+, un nou servei integral que agrupa tots els canals d’atenció ciutadana amb l’atenció telefònica com a referència per realitzar tot tipus de consultes a l’administració local. El nou servei disposa d’un sistema de centraleta, el telèfon de l’Ajuntament, 93 574 32 34, que aglutina la totalitat de la informació i la tramitació municipal.

LOAC reconeix que la preferència habitual de la ciutadania és l’atenció presencial, però degut a les circumstàncies actuals aquest supòsit és el menys recomanable per motiu de seguretat i insisteix que la tendència, que ve per quedar-se, és la tramitació en línia en la seva major part.

L’OAC+ també preveu l’atenció telemàtica a través de la gestió de tràmits a la seu electrònica www.seu.staperpetua.cat.

Paral·lelament, l’Ajuntament també anirà reforçant els canals a través d’aquest web municipal staperpetua.cat i la seu electrònica per atendre aquesta nova realitat. Així s’habilitarà un espai al web on es trobarà tota la informació sobre l’OAC+, com tramitar en línia, on demanar cita prèvia i per a què... Per accedir, la persona només necessitarà indicar el número del carnet d’identitat, un telèfon i seleccionar el servei amb el que es vol la cita i la data i hora possible. També es pot consultar si s’ha oblidat el dia i l’hora amb un pin que et proporciona el programa de cita prèvia.

L’OAC + també és atenció presencial però exclusivament amb cita prèvia per atendre només casos indispensables i que no puguin realitzat els tràmits via telemàtica. Aquestes cites tenen lloc en dues ubicacions, l’OAC, per a la tramitació ordinària, i el Centre Cívic Can Folguera, com a nou espai d’atenció per a la resta de serveis i campanyes, a excepció dels tràmits presencials de la Regidoria de Serveis Socials, que es continuaran realitzant a la seva seu, situada al número 72 del carrer de Salvador Espriu.

El Consistori manifesta que aquestes noves mesures conformen l’avenç de l’administració digital, i en conseqüència, en la millora de l’atenció a la ciutadania.


Foto: Les atencions presencials són amb cita prèvia / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault