hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Més d'una quarantena de cotxes clàssics van participar a la primera Trobada Motor Clàssic que es va celebrar el dissabte 13 de maig al matí i que va organitzar la nova entitat Motor Clàssic Santa Perpètua de Mogoda. El president d'aquest nou club, Javier Barjola, ha manifestat que uns dels objectius  es disposar d'un punt de referencia a la ciutat per als aficionats als vehicles clàssics de la dècada dels 50 fins als 80 i gaudir d'aquest hobby. El vicepresident de l'entitat és Miguel Navarro. Aquest diumenge 21 de maig Motor Clàssic participa amb una mostra a l'Electropaty que organitza Els Comerciants al parc d'Europa.

 

¿Cómo valoráis la I Trobada Motor Clàssic?
Mejor de lo que esperábamos. Vinieron 43 vehículos en la explanada del Centre de Futbol Municipal y el ambiente fue muy bueno. Ahora estamos con muchas ganas de celebrar la próxima edición

La intención es organizar encuentros anuales o ¿con que periodicidad?
nuestro propósito es realizar dos al año. Uno para nuestro aniversario y el segundo coincidiendo o vincularlo con la Festa major d'estiu. Estamos valorando las fechas.

¿Tenéis algún tipo de vinculación con el colectivo de aficionados que organizan la Llotja de Vehicles Clàssics i Antics de Santa Perpètua?

No estamos vinculados, nos gustaría tener algún tipo de vinculación. Estamos intentando contactar con ellos. Nosotros nos hemos formado como club y registrado oficialmente en la Generalitat de Catalunya.

¿Con que objetivo nace esta nueva entidad que presides?
Uno de los objetivos es que hubiera en Santa Perpètua una entidad oficial dedicada a los coches y motocicletas clásicas , desde la década de los 50 o 60 hasta la de los 80. En Santa Perpètua hay mucha afición a los vehiculos antiguos y lo pudimos comprobar el pasado sábado durante el primer encuentro de Motor Clàssic. Nos quedamos sorprendidos porque más de la mitad de los visitantes eran de nuestro municipio. También nos visitaron asociaciones de Lliçà i de Montornès. Queremos ser un punto de referencia de este hobby.


Foto: En primer terme, el preisdent de l'entitat Javier Barjola i al darrera el vicepresident de Motor Clàssic, Miguel Navarro / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres entrevistes

“El projecte Som Diverses neix per donar veu al feminisme i a la diversitat funcional”
“El projecte Som Diverses neix per donar veu al feminisme i a la diversitat funcional”

La perpetuenca Neus Miró ha posat en marxa Som Diverses, i ens explica que és un projecte de transformació [ ... ]

"Pensem que tenim temps però aquest s'acaba i no decidim quan. El moment és ara"

Parlem amb la Paula Pedrosa per Skype perquè viu a Brussel·les on s’ha instal·lat amb la seva parella [ ... ]

"CAM Bernades s'està convertint poc a poc en una petita família"

Albert, Irina, Gerard, Alejandra, Anna, Alba, Quim, Clàudia, Jordi, Nil, Sincu, Maribaba i Vanessa [ ... ]