hola

El perpetuenc Óscar Granados és un dels joves del programa Joves amb talent, de la Regidoria de Desenvolupament Local. Aquest jove arquitecte és dels primers a fer servir la nova aula SPMMakers del Projecte Indústria 4.0. A través d’un projecte inicial existent, l’Óscar Granados ha creat amb la impressora 3D, la fresadora i la talladora làser, la maqueta de la nova estació de tren de la línia R8 projectada al camí de la Granja. El jove ha comptat amb el suport tècnic per a la utilització dels equips i ha expressat que la nova experiència ha estat enriquidora per a ell i li ha permès treballar amb noves tecnologies. De fet, aquest és un dels objectius del nou servei que ha endegat la Regidoria de Desenvolupament Local.


Com ha estat la teva experiència amb aquesta nova tecnologia que ha implantat la regidoria de Desenvolupament Local en la seva aposta per la Indústria 4.0?
L'experiència ha estat bastant interessant. Com arquitecte ja havia fet maquetes però aquesta oportunitat del SPM Makers m'ha permès poder combinar diferents tecnologies com disposar d'una màquina d'impressió 3D i una làser. Ha sigut bastant agraït

Ets dels primers particulars que prova aquest servei de la Regidoria de Desenvolupament Local. Que et sembla que santa Perpètua sigui pioner en aquest projecte?
Em sembla una gran oportunitat pel municipi i també el fet de donar a conèixer a tot el vallès tota aquesta tecnologia tant a la ciutadania com al món empresarial.

Has dissenyat i realitzat la maqueta de l' estació de tren de la Granja Soldevila. Com ho has fet?
No és un disseny propi. A partir d'avantprojectes i amb la utilització de la impressora 3D he reproduït els plànols. Aquesta estació s'ajusta molt al terreny topogràfic del costat de la Granja Soldevila.


Foto: Óscar Granados amb la maqueta de l'estació de ferrocarril / L'Informatiu  

0
0
0
s2sdefault

Altres entrevistes

"He unit les dues meves passions, la moto i viatjar, i compliré el meu somni"

El Centre Cívic El Vapor va acollir la presentació del projecte de Víctor Giménez, Vitin, de donar [ ... ]

“El Dret a la intimitat ha de ser molt protegit, respectat i valorat i, a vegades, això s’oblida”
“El Dret a la intimitat ha de ser molt protegit, respectat i valorat i, a vegades, això s’oblida”

La perpetuenca Raquel Nieto Galván serà una de les persones que donaran una xerrada emmarcada en el [ ... ]

“Rebre un premi com a dona emprenedora ha estat una menció a tot l’esforç realitzat fins ara”
“Rebre un premi com a dona emprenedora ha estat una menció a tot l’esforç realitzat fins ara”

Draco Systems, ubicada a la CIM Vallès de Santa Perpètua de Mogoda, celebra aquest any el seu desè [ ... ]