hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L'Ajuntament ha obert el període d'inscripcions per als participants a la 4a Milla Santa Perpètua que organitza el consistori en col·laboració amb el Club d'Atletisme Som-hi! (CAS) de la localitat. Aquesta competició esportiva tindrà lloc el 19 de març. La data s'ha modificat per no coincidir amb la Marató de Barcelona. El cap d'Esports de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Jordi Bonàs, parla dels canvis i novetats d'aquesta cursa popular.


Quin dia se celebrarà la quarta edició de la Milla de Santa Perpètua?

Finalment aquesta quarta edició de la Milla Santa Perpètua tindrà lloc al mes de març, però concretament el diumenge 19. Havien anunciat a L'informatiu que la prova seria el 12 de març però ens hem vist obligats a modificar la data perquè coincidia amb la Marató de Barcelona. Aquesta competició és un esdeveniment mundial, una de les curses més importants de la temporada i amb un nivell similar a les maratons de Nova York, París o Londres. A la Milla de Santa Perpètua fem servir cronometratge Cahmpionchip per oferir una cursa de qualitat, i el 12 de març, tots els dispositius de cronometratge estaran bolcats a la Marató de Barcelona.Per tant hem volgut canviar la data per oferir aquest servei als corredors de la prova local.

Quan comencen les inscripcions?
S'han iniciat aquest dimecres 15 de febrer. Es poden fer presencialment al Pavelló d'Esports de 8 a 18.30 hores o al Punt Jove i de manera online a través del web  www.champiochip.cat/inscricpcions

Quantes proves es disputaran durant la Milla?
Hem de recordar que consta de tres curses. Una amb un recorregut de 400 metres adreçada a nois i noies de primer a quart de Primària, una segona de 800 metres per a escolars de cinquè de Primària a segon d'ESO i finalment la Milla, de 1.609 metres, que començarà a les 12.15 hores.

La Milla Santa Perpètua és una cursa popular?
Sí. Com totes les que organitza o col·labora el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Santa Perpètua. Són obertes a tota la població, i sobretot, a edats infantils. L'objectiu és fer esport, practicar l'atletisme o caminar que aporten beneficis per a la salut i són activitats per ser més actius i combatre el sedentarisme.

Quines novetats presenta el recorregut en aquesta quarta edició?
S'ha canviat el circuit de 800 metres i de la Milla. Sobretot a la Milla abans es feien dos voltes a un circuit de 800 metres amb sortida i arribada a la rotonda de la Font i ara s'ha dissenyat un recorregut de 1.609 metres que entrarà al parc Central i donarà una volta al perímetre de la bassa que té un circuit de 450 metres. La prova de 400 metres serà la mateixa de les altres edicions.

S'ha fixat un límit d'inscripcions?
Sí. Per la nostra infraestructura pensem en limitar el nombre d'inscripcions fins arribar als 400 participants. La inscripció és gratuïta.


Foto: Jordi Bonàs, cap d'Esports de l'Ajuntament de Santa Perpètua / L'Informatiu 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres entrevistes

"La societat gira la cara als abusos sexuals en infants perquè es tracta d'un tema tabú"

La Sara Berga Cabello va patir abusos sexuals quan era només una nena. Va amagar aquesta realitat a [ ... ]

“Hi ha un còmic per a cada persona i hi ha un còmic per a cada moment
“Hi ha un còmic per a cada persona i hi ha un còmic per a cada moment"

El Xavi és divertit, enèrgic i quan parla ho fa amb passió. Almenys quan es tracta de parlar de còmic. [ ... ]

"Nuestra mayor preocupación ahora es ayudar a nuestros hijos e hijas con su educación"

Las mujeres mueven el mundo. Ésta es una frase que hemos escuchado numerosas veces pero las mujeres [ ... ]