hola

Els usuaris de la Xarxa de Centres Cívics, els actuals i els potencials, tenen ara opció de votar les activitats que volen fer la temporada vinent i proposar-ne de noves. L’objectiu de la Regidoria de Relacions Ciutadanes és elaborar una programació el més atractiva possible per a tothom i, per això, demana la col·laboració de la ciutadania.

La novetat aquest cop és que no es faran les reunions d’usuaris a cada centre que altres anys servien per dissenyar la programació. Aquest cop, segons han explicat des de la Regidoria de Relacions Ciutadanes, “s’ha volgut obrir perquè quantes més persones puguin dir la seva i així fer una programació més oberta”. Per poder fer les propostes, hi ha dues opcions. A cada centre cívic s’hi ha instal·lat un plafó amb una fitxa per a cadascuna de les activitats que s’han fet aquest curs. Si algú vol continuar amb la mateixa només li ha d’enganxar un gomet. L’altra opció és proposar una de nova. En aquest cas s’omplirà una fitxa nova que també es penjarà al plafó perquè les persones que vulguin també hi afegeixin un gomet. Per tal d’obrir encara més el disseny de la programació s’ha fet una butlleta retallable (al peu d’aquesta pàgina) perquè tothom pugui fer una proposta i lliurar-la a qualsevol dels centres cívics. Les propostes es recolliran fins al 30 de juny i “amb elles s’elaborarà la programació de la Xarxa de Centres Cívics del curs vinent”, com han subratllat des de la Regidoria.

La recollida coincideix amb el període de preinscripcions a les activitats que històricament sempre han tingut demanda i que continuaran. Aquelles persones que vulguin formalitzar la continuïtat en l’activitat ho han de fer a qualsevol centre cívic entre els dies 22 i 30 de juny. 


Foto: Una classe de zumba, a la festa de clausura de les portes obertes dels cívics / Relacions Ciutadanes

 

 

0
0
0
s2sdefault