SPM lliure de sexisme

SPM lliure de sexisme és el lema triat per identificar el protocol contra les agressions masclistes als espais d'oci i festes del municipi, desenvolupat conjuntament per les regidories de Cultura, Igualtat i Joventut i entitats locals, partits polítics i ciutadans a títol individual. Aquest protocol s'aplicarà, per segon any consecutiu, en el marc dels Deskoncerts de la Festa Major.

L'Ajuntament ha editat material per identificar aquesta campanya que estarà a les barres col·laboradores de l'espai de Deskoncerts accessible a tota la ciutadania. A més, enguany, hi hauran dos Punt Liles:

Punts liles

S'instal·laran dos punts liles: un a Deskoncerts (divendres i dissabte, en horari de 00 h a 06 h i diumenge, de 00 h a 4 h) i un altre al pati de l'Era, durant la nit disco mòbil (divendres i dissabte, de 21 h a 00 h).

Al parc Central, hi haurà agents preventius itinerants que també cobriran els espais dels Deskoncerts i la Disco Jove durant tota la nit.

Les barres que participen en aquests espais formaran també part de les accions de sensibilització i detecció d'agressions sexistes.

Aquestes accions formen part del Compliment del Pla local d'Igualtat aprovat el juliol del 2018, fruit de l'acord de reunions periòdiques amb entitats i persones de la ciutat, que van generar el Protocol Contra Agressions Sexistes en l'àmbit de l'oci de Santa Perpètua de Mogoda.

Al següent enlaç us podeu descarregar el protocol a seguir davant d'una agressió sexista (pdf).