2ª Ruta del Pinxo

Pinxo participant del 2018

La Regidoria de Cultura i de Comerç organitzen la segona Ruta del Pinxo de la Festa Major amb l'objectiu de dinamitzar els bars i restaurants del municipi implicats en l'activitat. El concurs es desenvoluparà del 31 d'agost a l'1 de setembre.

Els establiments participants i els noms dels seus pinxos són:  80' (Mini 80'), Vostre Vite (Croqueta de cigrons-humus i pebrot escalivat), Bus Stop (Salmorejo amb copa de vi), Protagonistas (Timbal de verduretes de temporada amb cruixent de seitons), Santa Tapa (Callos de la Isabel), Simple Wake (Hamburguesa de formatge amb culis de tomàquet i ou marinat amb comí), El rebost de Mas Costa (Xoriso asturià a la sidra natural) i Vermut Negre (Torrada de pa de coca, lacon, formatge gratinat  i melmelada de tomàquet).

Enguany hi ha una novetat important i és que l'horari en què se servirà el pinxo de la Festa Major serà de 12 a 14 hores el dissabte 31 d'agost i el diumenge 1 de setembre.

Per participar al concurs, caldrà dipositar la butlleta participativa degudament emplenada en una de les urnes dels establiments participants. Aquestes butlletes es repartiran als establiments participants. Cal que la butlleta estigui segellada en tres establiments diferents dels adherits a la campanya.

Els concursants hauran de votar la tapa degustada de l'1 al 10 (1 és la puntuació mínima i 10, la màxima) i dipositar la butlleta, dins l'urna. El preu del pinxo més beguda serà de 2,5 euros.

Es declararan nul·les les butlletes que incloguin algun dels següents punts: que no estiguin omplertes correctament amb el nom, cognom i telèfon, que continguin més d'un valor, que estiguin guixades o manipulades, que siguin illegibles, i/o continguin comentaris malsonants i impropis que puguin ferir la sensibilitat de les persones.

Entre els participants se sortejarà un lot de productes de la marca SPM i dues entrades per a una obra de teatre professional. El sorteig es realitzarà a la mitja part de les havaneres, quan s'extraurà una de les butlletes.

El bar o restaurant guanyador del premi La millor tapa i La tapa més votda, obtindrà un lot de productes SPM, un anunci de mitja pàgina gratuïta per l'Informatiu de Santa Perpètua a publicar abans que acabi l'any 2019.

Establiments participants:

  • 80's (Rambla, 63)
  • Vostra Vite (av. Onze de Setembre, 7. Parc Central)
  • Bus Stop (av. de Santiga, 34)
  • Protagonistas (Plaça Nova, 2)
  • La Santa Tapa (Av. de Santiga, 26)
  • Simple Wake (Parc Central)
  • El rebost de Mas Costa (Passeig de Can Taió, 87)
  • Vermut Negre (av. Onze de Setembre, 18)